Tomsconsults suksessær

TomsKonsult har allerede stått bak en hel rekke suksesser i området mellom rådhuset og Kammerherreløkka i Porsgrunn, selv om det meste ble gjort da det bare var Tom i kjellerstua si som stod bak alt sammen, da.

Kraft & Kraft kraft AS

Å putte sammen noe greier for Porsgrunns største leverandør av buljong og strøm, fra far og sønn Kraft, er TomsKonsult sitt første oppdrag med utbetaling i normal, statskontrollert valutta. Vi har derfor satt alle klutane til for at dette skal gå så smertefritt som mulig, med massevis av fokus, konsulenttimer og først og fremst kostander på det vi liker å kalle sikkerhet.

Klarær noen å hacke seg inn i Kraft & Kraft Kraft, ja, da får du ta kontakt, så kan du jobbe som penetreringsansvarlig hos oss i TomsKonsult, med oppstart ved første julebord!

Det skakke værra mulig!

Porsgrunn.zone

Har du noen gang hatt bruk for menyen til Konami Kina og Sushi, lurt på hvem som er medlem i Dataklubben, trengt noen funfacts om Porselenskjerka eller lurt på hvem som jobbær på rådhuset, ja, da har du nok vært innom Porsgrunn.zone et par gangær eller tusen millionær! Er oppe og går igjen nå, etter et lite møte med Porsgrunns digitale underverden for noen år tilbake.

Kjellerstua.no

Tom åpna opp kjellerstua si for ei kodeprat, men så kom koronan og ødela alt. Det ble gjort et forsøk på å sette opp et videokamera og legge noe ut på internett, men la oss bare si at det endte med et heller ublidt møte med noen såkalte fagfolk med svarte hatter.

Tomshosting.no

Alt du trenger å vite om TomsKonsult sitt sønnselskap Toms Hosting! Informasjon og priser? Nei, ikke priser, men kanskje informasjon!

Kodeskolen

Det ble gjort et forsøk på å lære folk koding gjennom en kodeskole på internett, men la oss bare innse det åpenbare: Å lære ting på internett lar seg ikke gjøre. Dette har ingen framtid, så vi tok oss en utvida sommerferie.

Porsverse

Tom heiv seg på metavers-bølgen med huet først og rævva etterpå, og deisa nedi et slags tekstbasert Porsverse med særdeles begrensa underholdningsverdi og enda mer begrensa målgruppe. Så viste den kunstige intelligensen til Tom seg å være litt VEL schmært, og siden har det vel ikke skjedd allverdens med hverken Tombot eller det digitale infernoet han er dømt til å tilbringe en evighet i. Vi hviler fred over hans noe frynsete minne.