Littegranne om Tomsconsult

Tom fra Toms Hosting er et kjent navn for et lite antall spesielt interesserte datainteresserte på østsida av Porsgrunnselva, sør for Dansesletta.

Men visste du at Tom fra Toms Hosting også har starta konsulentselskapet TomsKonsult!?

Tom fra Toms Hosting har starta konsulentselskapet TomsKonsult! Velkommen til TomsKonsult - konsulentselskapet fra Tom fra Toms Hosting - et av Porsgrunns topp 10 konsulteringsfirma!

(Denne internettsida har fått hjelp til søkemotoroptimalisering av Gudruns Biff Stråganoff-catering, Gressklipper-service og Søkemotor-optimalisering AS)

Historie

Helt siden Tom fyrte opp Nils-serveren på kjøkkenet sitt, med 10 GB lagring på en sånn ekstern Western Digital USB-disk som ser ut som ei bok, har Tom hatt ambisjoner.

Og etter at Tom lærte seg XML og Jquery for å bygge opp porsgrunn.zone, og videre fikk seg et relasjonelt kjærlighetsforhold til PHP gjennom arbeidet med Porsgrunns første metavers og kodeskole, har ambisjonene bare vokst i takt med magemålet.

Nå har han vært på Down-Town og kjøpt seg både dressjakke med innsving og nytt herresmykke av Gullsmed Baugerød, for å kunne starte opp sitt helt eget konsulentselskap.

Business!

Visjoner og verdier

Sentralt i TomsKonsult står P.O.R.S.E.L.E.N. - som vi brukte ei hel uke på Petter Wessel-cruise på å komme fram til at på en enkel måte beskriver selve kjernen i vår virksomhet:

P - priskuttåpne

O - objektorienterte (Jquery)

R - rulle ut kontinuerlig hver fredag-fokuserte

S - surrefredag annenhver fredag-baserte

E - elektrifiseringsinteresserte

L - legacyorienterte

E - entusiastaktige

N - nyskapelsesskapende

All utvikling gjøres med Porsgrunnsælva-prinsippet fra A til Å og vel så det, og ny kode rulles ut hver fredag så lenge prosjektmiddel-kassa varer. Det er dette som er sjølve P.O.R.S.E.L.E.N.-et i Toms Consult!

Våre tjenester

TomsKonsult tilbyr hele sullamitten når det kommer til IT og IT-drift, inkludert:

I tillegg kan flere av oss kode i moderne legacy-løsninger som Jquery, XML, Cobol og PHP, så ta kontakt i dag for en forpliktende kaffeprat med dressjakke!