Kristian O.G Oterelv

Hvordan ble du utvikler?

Det var egentlig ren tilfeldighet. Jeg dro til statene for å ta et breakdance-kurs, men da jeg ankom dansestudioet i Bronx viste det seg at hele driten var gentrifisert 180 grader til en programmeringsskole. Jeg hadde på en måte "rented a studio-apartment" og "got a fly chicka-lita on the side" så da måtte jeg bare bli.

Jeg kom ut på andre siden som en reinspikka fullstack-utvikler. Spør meg om Redux og App-hydration lissom.

Hva jobber du med for tida?

Som de fleste andre her er jeg utleid til K&K K. Som er chill det ass. Navnet minner meg mye om en "Fraternity" jeg var med i mens jeg studerte i statene. Vi hadde faktisk omtrent akkurat det samme navnet.

Sånn rent praktisk skriver jeg på frontenden til K&K K sin nettside, som basically betyr at jeg lager en greie som pollær for strømpriser non stop hele dagen. Folk i Porsgrunn sjekkær sida som gærningær.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Min main hustle er jo konsulentjobben som stort sett består i at jeg er i en standup som skal vare i ti minutter men stort sett holder på i et par timer.

Deretter er det planning, backlog-grooming, lunsj, litt koding og så en retrospective på slutten av dagen.

Å ja, og i tillegg driver med en liten side hustle. OG-gamingutleie. For tiden har jeg faktisk fått leid ut hele smææææælaen til en kunde. Vi snakker state of the art CPU-er som tålær en trøkk.

Hva er det verste du kan bli spurt om på jobben?

Code review. Mest fordi jeg har rota bort den to-faktor-appen, så jeg fåkke logga inn på Github. Som regel må jeg bruke maskina til Patty når hu ikke er ved dataen.

Når ble du sist flau/nervøs eller stressa på jobb?

Flau? Ingen gjør meg flau, da blir det mosing av tryner.

💡 Les mer om Kristian på kjellerstua.no!