Jannicke Kassetten

Hvordan ble du utvikler?

Utvikler og utvikler. Hvis du med utvikler mener en som hovedsakelig klipper sammen en egenkomponert versjon av Trap-beats og kattelyder for kunder, så kall meg gjerne utviklær!

Hva jobber du med for tida?

Nå for tida er jeg utleid til Kraft Kraft & Kraft for å forbedre deres audiovisuelle rykte i Porsgrunn. Kunder forbinder mest strøm med lyder som BZZTTTTTTT og SCHPPGGGGTTT, mens visjonen til K&K K er at folk i Porsgrunn skal tenke mer BOM BAP MJAU MJAU BAP når de tenker strøm. Litt mer edgy lissom. Strøm er kult.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Jeg jobber stort sett ut i fra lydstudioet mitt Busk-ass Lyd i downtown P-Town. Det vil si rett ovvafor Reynoldspærken. Det er egentlig et podcast-studio, så folk kommer ut og inn hele dagen for å spille inn all slags råre poddær. Og gudameg så mye utstyr jeg har der. Når jeg skrur på hovedbrytærn så går strømmen på Ælvespeilet. Life GOALS!

Kjente påddær som Porsgrunnspodden, DownTown-entusiastane, ViSomDiggærJansKlær og PorsgrunnsBruaMinuttForMinutt spiller alle inn hos meg forresten. Stort sett lar jeg alle jeg kjenner spelle inn her.

Hva er det verste du kan bli spurt om på jobben?

Noen ganger blir jeg spurt om jeg kan synge min største hit fra barndommen, "Ooooaaah, Porsgrunn Baby" som jeg tok førsteplass med i Porsgrunns Gullstrupe i 2019. Det er rart å tenke på i dag, den sangen har jo ikke et eneste katte-sample engang!

Når ble du sist flau/nervøs eller stressa på jobb?

Det har vært noen heftige regningær i vinter som jeg har måttet føre inn i K&K K sin VISMA. Det har vært litt flaut til tidær, men så koster det å lage god katte-trap. Og det veit K&K K å sette pris på!

💡 Les mer om Jannickes tidligere jobb på porsgrunn.zone!