Connie Sollitangen

Hvordan ble du utvikler?

Veeel, det var endel øl og seine kveldær involvert under studiet, såpass kan jeg avsløre!!! 🥣

For ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg likær å sitte seint oppe og pimpe Grans og Amigo Appasanto mens jeg tittær på kodesnuttær på Youtuben og kosær med Floppy.

Skyldig!!!

Hva jobber du med for tida?

Akkurat nå blar jeg meg gjennom en haug forsiderammeverk for å finne ut hva vi skal bygge forsida av kraftkraftkraft.no i. ⛸️

Det ække gjort før kjerketid akkurat, for Tom har printa ut dokumentasjonen til 53 forskjellige og lagt de i en haug midt i det åpne landskapet her.

Nå har jeg såklart mista arket som forklarte de krokane i React, så faks meg gjerne på 40550999 om noen har det! 😗

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Jeg deler ei sokkelleilighet med ei rimelig søt bikkje, så blir det blikke så mye søvn utover morran når bikkja gneldrær og huseieren over vårs dundrær nedover trappa for å ta med bikkja ut på tur, fårrå sirre sånn. 🦘

Bikkja mi Floppy er ei grysla søt bordercollie. Du kan forresten gjerne kalle meg for Border-Connie, det gjør alle i bikkjemiljøet oppå Dansesletta!

Åh herre minini, vi ler og kosær vårs vi oppi Dansesletta. 🕹️

På kveldinga kanskje jeg tar meg en tur i GTA Porsgrunn sånn på tampen, før jeg sloknær med Floppy.

Hva er det verste du kan bli spurt om på jobben?

Det må være når vaskedamane kommer og skal støvsuge her, første tirsdag hvert kvartal, og de masær om at jeg må rødde bort alle arka fra gølvet. 💶

Jeg har begynt å henge de opp på veggen i stedet, og markerer og lager strekær mellom arka med betær av et gammalt rødt garnnøste jeg hadde ligganes, mens jeg peker og forklarær til Tom.

Proft! 🎵

Når ble du sist flau/nervøs eller stressa på jobb?

Hahaaah. 💢

Det må ha vært på julebordet i fjor, eller, rettere sagt dagen etter julebordet i fjor, da jeg fant Floppy på badet med et munnbind på huet, Amigo Appasanto rundt kjakan og Tom sovende ved siden av, oppå noen skitne sokkær og ei tom flaske dobbeldusj.

Teambygging! 🐫

💡 Les mer om Connies VHS-klubb på porsgrunn.zone!