Bitten Stordalen

Passordet mitt er: kykkeliky

Hvordan ble du utvikler?

Jeg liker ikke ordet ble, jeg tror nemlig på skjebnen. Det er så utrolig mye energier på planeten, visste du det? Det var energiene som ledet meg til krystallene. Første gang jeg holdt på en krystall fikk energiene den til å vibrere, og jeg kjente vibrasjonene langt inn i kroppen. Det var da jeg innså at jeg hadde gaven til å bruke krystaller for å jobbe med gode energier.

Jeg samarbeidet med krystallene i 10 år, men så fikk chakraene mine en skikkelig dose med krystallsjuka. Klarte ikke være nær krystallene mine uten å falle i bakk. Så gikk jeg til en sjaman som bodde i Porsgrunn da, blei med i en sånn derre DMT-ring uti skogene*.* En liten alv fortalte meg at jeg skulle søke jobb som kassebetjener på Moby.

Det var slik jeg ble kjent med Tom. Jeg merket med en gang at han hadde gode vibrasjoner, og hver gang han var inne i sjappa var det jeg som betjente ham. Så en dag spurte han bare: Du dama, du skal ikke bli utviklær hos meg da? Sto artikkel i Porsgrunn Dagblad om det etterpå: «Ansatte kassadama si». De tok ikke med at jeg heala sjefen min for urolige bein, så hele greien var egentlig «fake news».

Hva jobber du med for tida?

Jeg så en dokumentar som het Tron, og etter det har jeg forsøkt å jobbe med energiene til datamaskinene på jobben. Bak hver eneste kode er det små vesener, eller medhjelpere som jeg liker å si, som jeg forsøker å kontakte. Ellers har jeg laga ei hjemmeside for bikkjene og kattene i nabolaget med videoer der meg og dem bjeffer og mjauer over våre tidligere liv.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Dagen min begynner med at angorakatten min Herr. Mjaumaks Mjauesen slikker meg i fjeset og mjauer til meg. Av og til tenker jeg at det låter nær sagt binært.

Før jeg går på på jobb lufter jeg en bikkje, så hører jeg på et bånd som blir levert i posten fra Asle «Starchild» Togesen, der han kanaliserer mine tidligere liv.

Jeg var en enhjørning i forrige liv, visste du det? Før det jeg en svale, så en katt, så en rotte. Det er derfor energiene mine går så bra sammen med dyr. De har så mye edlere sjeler enn oss mennesker og er sendt fra Tolvstammerådet for å veilede oss gjennom prøvelsene i det som mennesker kaller for «livet». I neste reinkarnasjon håper jeg å bli ei bikkje. Så kommer jeg på jobb da og går rundt med krystallene mine for å rense rommet for dårlige energier, før jeg setter meg ned for å kode.

Koding er ikke så annerledes enn krystallpedagogikk, egentlig. Det er jo bare If eller Else. Godt og ondt.

Hva er det verste du kan bli spurt om på jobben?

Om jeg har lest det og det i Porsgrunn Dagblad. Jeg leser ikke mainstream media. Følger bare RT-news på Youtube og blar innom nettsiden til PETA og Krystallbladet.

Når ble du sist flau/nervøs eller stressa på jobb?

Jeg tok med en av krystallene mine engang for å spå en kollega. Fikk med en gang utrolige dårlige energier og en visjon av kollegaen ved siden av en server som eksploderte. Blod og kroppsdeler over alt. Men så ringte naboen og sa at bikkja jeg lufter løpte rundt i gata uten bånd, da ble jeg stressa.

💡 Les mer om Bittens favoritt-energiplass, Dansesletta, på Porsgrunn.zone!