2. april 2023:

Adios amigos, jeg tar påskeferie på ubestemt tid! 🤣 Det ble litt kjedelig her uten noen ansatte, må jeg innrømme, og skal jeg værra helt hundre prosent ærlig ser det ikke ut til at inntektene blir så voldsomt mye bedre av å ikke ha noen ansatte, heller. Jeg trenger ei timeout og nye utfordringer, som vi businessfolk pleier å si, så vi snakkast - aldri! Premieidioter!

31. mars 2023:

Gode nyheter: Alle FALSKE programmerere har fått sparken. 🦶 Med andre ord: Alle unntatt meg. Det vil si at vi nå er i mål med Prosjekt 99%: 99% har fått sparken, 1% har beholdt den, og ja, du gjetta det din erkedust, den ene prosenten er meg; Elton Snusk. Alle andre var helt meningsløse duster, alle sammen.

29. mars 2023:

Prosjekt Kostnadskontroll har bytta navn til Prosjekt 99%. 🤔 Ingen her i denne dustegjengen skjønner hva det betyr selvfølgelig, unntatt meg da, Elton Snusk. Jeg skjønner det selvfølgelig, for jeg er supersmart.

28. mars 2023:

I år blir det fjellkontor i påska på Tomsconsult. 🙄 Det er visst en tradisjon her, og hvis det betyr så mye for den dustete gjengen her så får de vel få lov til å ta med seg noen vindunker og polposer opp på den gamle hytta for å feire det de tror er en kristen tradisjon, men som egentlig er en hedensk fruktbarhetsfest. De er så sjukt teite og dumme.

20. mars 2023:

Hardcore mode, initiated! 👊 OK, nå er det på tide å uppe gamet noe sjukt her, folkens, og kjøre på med EKTE programmering. Det viser seg at Tomsconsult spyr ut mange tusen kroner hver eneste måned på en post de kaller “ANSATTE”. LOL, den posten henger i en tynn tråd, for å si det sånn. Latterlig gjeng. Godt de har meg, supersmarte Elton Snusk, som skjønner sånne ting.

12. mars 2023:

Alle er superteite, unntatt meg. 🤷‍♂️ Jeg har egentlig ikke så mye mer å melde enn det, jeg bare kom på det. Det er ganske sjukt hvor teite alle er unntatt meg, Elton Snusk, faktisk. Bare noe å tenke på.

8. mars 2023:

Kvinnedag meg her og der. 🤦‍♂️ Herregud, LOL, altså, hvorfor har ikke MENN sin egen dag, da? Jeg bare spør! Skulle gjerne lagt ved en morsom meme, men den dustete nettsida Tom har satt opp støtter visst ikke memer. Dustete Tom.

3. mars 2023:

Prosjekt Kostnadskontroll, engadged! 🚨 Jeg er ikke her for å få nye lunsjvenner - jeg er her for å redde Tomsconult fra katastrofe. Jeg har bedt alle mine undersjåtter å fakse meg all koden de har skrevet den siste uka, for å se hvem som er EKTE programmerere. Neppe mange. Idioter.

1. mars 2023:

Første dag som CEO i Tomsconsult. 💪 I dag troppet jeg, selveste Elton Snusk, opp i Tomsconsult sin resepsjon, med min egen personlige Porsgrunn Bad toalettskål, som jeg nekter å arbeide uten, klar for å gyve løs på jobben. Alle ville spise lunsj med meg i kantina, og jeg er veldig populær blant alle mine undersjåtter, inkludert kvinnene, men også mennene. Naive duster.